cheap jordanscheap jordanscheap jordanssac longchamp pas cher

Galéria:

Tisztelt Leendő Megrendelőnk!

Kérje díjmentes ajánlatunkat, nézze meg referenciamunkáinkat és próbáljon ki bennünket!

Mi soha nem mondjuk azt semmire, hogy lehetetlen, megpróbáljuk megkeresni a legjobb megoldást és csakis kiváló minőség jellemzi munkánkat. Ne feledje:
A Molnár Steel Design Kft jelszava:

„A minőségi megoldás"

Tevékenységünk

Tevékenységünk magában foglalja az acélszerkezetek tervezését, gyártását és helyszíni szerelését. Csak igényes partnereknek dolgozunk, akik számára elsőrendű fontosságú a felszerelt fémszerkezetek minősége és esztétikuma. Munkáink közismert épületek tucatjaiban találhatók meg a fővárosban és a nagyobb vidéki városokban (lásd a mellékelt referencialistánkat).

Market csigalépcsőSzámtalan acél, üveg, fa, beton lépcsőt, mindenfajta korlátot,akár lesüllyeszthető portált, galériát, ablakmosó-liftet, fém előtetőt, nem szabványos méretű fém kaput, ajtót és ablakot, üvegezett elválasztó falrendszert, falburkolatot, acél és rozsdamentes acél korlátrendszert gyártottunk, majd szereltünk fel üzletközpontokban, áruházakban, bankokban és irodaközpontokban, kormányzati épületekben, gyárakban, magánházakban. A legyártott szerkezetek közül sokat nem csupán mi készítettünk, de mi is terveztünk.

Egyedi acélszerkezetet szeretne készíttetni? Keressen minket elérhetőségeink valamelyikén!
A minőségi szempontoknak való jobb megfelelés igénye miatt építészmérnök tervezőink is segítik a kiviteli tervek összeállítását, hogy a gyártás során tényleg az készüljön el, amit Ön megálmodott.